Снимка: фейсбукТестът за коронавирус на турския актьор Къванч Татлътуг е отрицателен,

...
Снимка: фейсбукТестът за коронавирус на турския актьор Къванч Татлътуг е отрицателен,
Коментари Харесай

Къванч Татлъту има пневмония, но не е с коронавирус

Снимка: фейсбук

Тестът за ковид на турския артист Къванч Татлътуг е негативен, оповестява турската частна телевизия НТВ.

36-годишният артист от турските сериали, известен в целия свят, е с пневмония и лекуването му продължава, пише Novini.bg.

Вчера турски медии оповестиха, че Татлътуг е настанен в болница със подозрения за ковид. Направеният му тест обаче е дал негативен резултат.

Съпругата му Башак Татлътуг показа насладата си от този факт в обществените медии, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Зарадвахме се на новината, даже на пневмонията се зарадвахме. Много съм натъжена обаче, че през днешния ден (вчера, бел.ред.) са умряли 63-ма души (от ковид в Турция) и има 2148 нови случаи ", написа стилистката в Инстаграм.

Къванч Татлътуг постъпи в болница с висока температура и кашлица. Симптомите му провокираха подозрения за ковид и артистът беше подложен на тест.

Татлътуг благодари посредством профила си в Туитър на турските медици.

" Благодаря доста на медицинския личен състав в нашата страна, който изключително в този интервал прави доста усилена работа, и апелирам Бог за излекуване на всички заболели, отпред с тези, които се борят с Ковид-19. Молитвите ни са с вас. Аз съм добре. Благодаря ви за вниманието ", написа артистът.

Двамата със брачната половинка му Башак Татлътуг от известно време са се отдръпнали в самоизолация в къщата си в гориста околност в Кемербургаз, Истанбул.

Къванч Татлътуг е добре прочут и в България с функциите си в хитови сериали като " Перла ", " Забраненият плод ", " Север Юг " и прочие

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР